Kwaliteit

Uw zorg over continuïiteit en de betrouwbaarheid van uw IT-oplossingen borgen wij door uitsluitend volgens de internationale standaards van de W3C te werken en breed geaccepteerde ontwikkeltalen te gebruiken.

Dit geeft u de garantie dat u een transpararante en overdraagbare oplossing koopt en dat u vrij en flexibel bent in uw keuzes.
Het geeft u ook de garantie dat uw website, applicatie of webwinkel, browser en platform compatible is.

Wij garanderen dat onze producten in > 95% van de browser / platform combinaties werken en worden weergegeven zoals u dat hebt bedoeld. En omdat eerste indrukken tellen geeft u dat voorsprong.
Betaalbare voorsprong
Uw specialist voor het ontwerp, bouw en implementatie van al uw Website, e-Commerce, Internetmarketing en Software-development-projecten. Onze expertise en ervaring geeft u de betaalbare voorsprong die u zoekt.

Onze werkwijze

Lauca Consultancy gelooft in partnership. Wij staan niet aan de kant, maar willen naast u staan. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de drie kernkwaliteiten: kennis, creativiteit en partnerschap.

Lauca Consultancy heeft het creatieve vermogen om unieke oplossingen te bedenken waarmee u zich blijvend kunt onderscheiden in de markt. Wij zijn altijd op zoek naar die ontwikkelingen die uw bedrijf de beste kansen bieden. Wij adviseren hoe u die ontwikkelingen gericht en efficiënt kunt benutten. Het volgen van het nieuws en het signaleren van ontwikkelingen rond e-commerce en webtechnologieën is een belangrijk onderdeel van ons werk. Het stelt ons in staat om kansen voor onze opdrachtgevers te signaleren, een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.
© LaucaConsultancy 2021